DB-Catering door De Baronie

Feestje thuis of op verplaatsing? Informeer gerust naar onze traiteurdiensten, wij helpen U graag verder! Lode en Eva zijn niet aan hun proefstuk toe.

Zo genoot Lode gedurende verscheidene jaren een degelijke opleiding in Restaurant “Sir Anthony Van Dyck” te Antwerpen en Restaurant “De Karmeliet” te Brugge. Daarnaast hebben Lode en Eva gedurende 4 jaren Restaurant “Karel de Stoute” uitgebaat in het Patershol te Gent.

Momenteel baten ze De Baronie in Lovendegem uit waar ze klassieke gerechten voorzien van een eigentijdse toets. De Baronie beschikt over een uitgebreid restaurant en feestzaal, alsook een aangenaam zuidgericht buitenterras waar je voor een veelzijdigheid aan feesten en diensten terecht kan. Alle denkbare gelegenheden zoals trouwfeesten, familiebijeenkomsten, walking dinners, rouwmaaltijden, babyborrels, communiefeesten, business events, seminaries, … zijn bij ons danook volledig naar wens te organiseren.

Uit De Baronie kwam het idee voort op een online traiteurdienst, DB-Catering, te lanceren. Zo kan u ook thuis genieten van de heerlijke gerechten die ook in De Baronie geserveerd worden.


Bekijk website de Baronie